Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Goede gast

In de jaren 70' toen de vrouwen nog lange rokken en kleedjes droegen kwam ik een dancing binnen. Ik zie daar een beeldschoon meisje alleen aan een tafeltje zitten. Na een paar glaasjes gedronken te hebben waag ik het erop, ga naar haar toe en vraag haar ten dans. Verbouwereerd bekijkt ze me en vraagt of ik haar voor de gek aan het houden ben.Ik zeg: nee hoor hoezo? Ze heft haar lang kleed een stukje op en dan zie ik pas dat ze in een rolstoel zit. Beschaamd verontschuldig ik me en ga terug naar de toog.

Later op de avond brengt een vriendin van haar een bierviltje waarop staat of ik het meisje in de rolstoel niet naar huis wil brengen. Daar ik mijn flater wil goed maken stem ik toe. Rolstoel in de koffer,meisje in auto en we zijn op weg naar haar huis. Plots fluistert ze me in mijn oren : Ik wil dat je me neemt! Ik zeg sorry maar ik heb geen ervaring met deze situatie. Geen probleem zegt ze laat alles maar aan mij over.

Opeens zegt ze: Rij hier dat landweggetje in en daar zie je een boom die heeft 2 stevige laaghangende takken.Hang me daar in en laat ons de nacht van ons leven hebben.Zo gezegd zo gedaan en na de daad breng ik haar naar huis. Daar aangekomen word ik opgewacht door haar ma en pa. De vader is vol lof over mij, vereerdt me, geeft schouderklopjes en zegt honderd keer wat voor een goede gast ik ben. Opeens zeg ik: Meneer u kent me pas 10 minuten hoe kunt u weten of ik ene goede gast ben? Heel simpel zegt de pa: Jij brengt haar teminste terug, de anderen laten haar altijd hangen!!



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Modern toilet (6.87/10)

Een man gat een toilet binnen. Hij ziet dat er een hele rij bij de mannentoiletten staat en vraagt aan de toiletvrouw of hij bij de vrouwen mag gaan. De vrouw zegt:"Ja,maar ge moogt wel niet aan ...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Tegen de tapkast plassen (6.27/10)

Een man komt een café binnen en bestelt een biertje. Na een paar biertjes gedronken te hebben, doet hij zijn gulp open en begint tegen de tapkast aan te plassen. De kroegbaas wordt boos en roept:

Mop verder lezen (Je hebt 10% gelezen)


Papegaai (7.13/10)

Een vrome vrouw is heel trots op haar papegaai en kan het niet laten om er in de kerk mee te pronken. Ze zegt tegen de pastoor: "Als je aan zijn rechterpoot trekt, zegt hij het Lievevrouwengebed ...

Mop verder lezen (Je hebt 40% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Hunterke
Datum: 21-02-2016
Maal bekeken: 11401
Aantal stemmen: 119
Gemiddelde score: 7.74

4
3
5
2
4
8
15
22
21
35
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish