Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

De twee standbeelden

Twee standbeelden, die een naakte man en een al even naakte vrouw voorstellen, staan tegenover elkaar in het park. Enkele honderden jaren nadat ze daar zijn neergezet in het park, daalt er een engel tot hen neer. Met één enkel handgebaar wekt de engel de beelden tot leven.
De engel spreekt: "Ik ben gezonden om jullie wederzijds verzoek om te kunnen bewegen in te willigen. Maar wees vlug, je krijgt slechts een kwartier en daarna worden jullie weer twee stenen standbeelden."
De man en de vrouw kijken elkaar aan, hun ogen glinsteren van de voorpret, ze blozen allebei en ze verdwijnen in de struiken om te doen waar ze zolang al naar verlangd hadden. Een hevig geritsel weerklinkt en zeven minuten later komen beiden terug.
De engel glimlacht: "Dat waren maar zeven minuten, waarom ga je niet terug en doe je het nog eens?"
De beelden kijken elkaar weer aan en tenslotte zegt de vrouw: "Waarom niet? Maar laten we de rollen omkeren: Nu hou jij die duif vast en kak ik op zijn kop..."




Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Laatste kans (7.18/10)

Er vliegt een vliegtuig boven de oceaan. De piloot meldt de passagiers dat ze een crash gaan maken. De piloot zegt: "Doe de volgende tien minuten wat je altijd al had willen doen, want je doet he...

Mop verder lezen (Je hebt 40% gelezen)


Software vrouwen (6.77/10)

Mijne heren,


Anderhalf jaar geleden ben ik van de versie Verloofde 7.0 overgestapt op Vrouw 1.0, en ik heb opgemerkt dat het programma een applicatie heeft geïnstalleerd, genaa...

Mop verder lezen (Je hebt 4% gelezen)


Winderigheid (6.04/10)

Een man komt bij de dokter: "Dokter, ik laat de laatste tijd zoveel winden!" en demonstratief knettert er een flinke scheet door de spreekkamer.
"Goed," zegt de arts, "...

Mop verder lezen (Je hebt 37% gelezen)


Mop details

Categorie: Algemeen
Moppentapper: Freakazoid
Datum: 13-01-2016
Maal bekeken: 13143
Aantal stemmen: 182
Gemiddelde score: 7.92

10
3
2
2
5
11
23
36
28
62
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish