Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Stomme Stoel

Een Nederlander, een Amerikaan en een Belg zijn in Amerika ter dood veroordeeld, zoals in een goed demoncratische staat behoort, wordt er vóór de executie gevraagd hoe men ter dood wil worden gebracht: door de elektrische stoel of door middel van ophanging.

De Nederlander wil de elektrische stoel zodat hij sneller uit zijn lijden verlost is. Hij wordt op de stoel gezet, maar er mankeert iets aan het mechanisme. De stoel werkt niet en de Nederlander word vrijgelaten.

Dan is de Amerikaan aan de beurt. Ook hij heeft liever de elektrische stoel dan de galg. Hoewel de stoel inmiddels gerepareerd is, werkt het apparaat nog steeds niet, zodat ook de amerikaan op vrije voeten wordt gesteld.

Dan is de Belg aan de beurt. Deze hoeft evenmin lang na te denken. ''Geef mij die galg maar'' zegt hij. ''want die stomme stoel doet het toch niet''



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Klootzakken en vreemdgangers (6.31/10)

Er komt een Belg in een Hollands cafe. De Belg gaat aan de bar zitten en drinkt een aantal pilsjes. Zoveel, dat hij op een zeker moment ladderzat is.

De Belg staat op, wijst naar een gr...

Mop verder lezen (Je hebt 12% gelezen)


Hier zit geen vis (6.99/10)

Het is hartje winter en een Belg gaat vissen. Hij kijkt om zich heen en denkt: "Dit is een mooie rustige plek, hier ga ik vissen.... ik moet alleen nog een gat in het ijs zagen."

Mop verder lezen (Je hebt 24% gelezen)


Wolkenkrabber (6.19/10)

Een Belg staat in New York tegen een wolkenkrabber op te kijken, vraagt hij aan een inwoner: "Wat voor hoog gebouw is dat? "
Zegt de Newyorker: "Een wolkenkrabber."
...

Mop verder lezen (Je hebt 79% gelezen)


Mop details

Categorie: Belgen
Moppentapper: katie
Datum: 03-10-2015
Maal bekeken: 11374
Aantal stemmen: 71
Gemiddelde score: 5.80

14
0
4
4
9
7
9
8
4
12
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish