Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Soldaten misverstand

Aan weerskanten van de Maas wordt er patrouille gelopen. Aan de ene kant loopt een Belgische soldaat, aan de andere kant een Nederlandse soldaat. Het is vroeg in de morgen en er staat nog wat mist op het water. De Belgische soldaat vraagt zich af bij welk onderdeel de Nederlandse soldaat zou zijn. Hij wil het met gebaren aan de Nederlander vragen. De Belg maakt een fladderend gebaar en roept: "Zit je bij de luchtmacht?" De Nederlander kijkt, maar geeft geen antwoord. De Belg maakt een zwemmend gebaar en roept: "Zit je bij de marine?" De Nederlander kijkt weer, maar geeft geen antwoord. De Belg denkt: "Hij zit dus niet bij de luchmacht en niet bij de marine. Dan zit hij zeker bij de landmacht. Misschien is ie wel bij de stoottroepen." De Belg maakt het gebaar met een vinger in een gat en roept: "Zit je bij de stoottroepen?" De Nederlander kijkt, maar zwijgt. "Misschien zit hij bij de verkenners." De Belg maakt een gebaar van een verrekijker en roept: "Zit je bij de verkenners?"

Dan gooit de Nederlander zijn geweer op de grond en rent weg naar de kazerne. "Wat kom jij hier doen?" vraagt de commandant: "Jij moet patrouille lopen bij de Maas." "Ik ben niet gek," zegt de Nederlander, "aan de overkant loopt een idiote Belg die zegt tegen mij: (vlieggebaar) als straks de mist gezakt is, (zwemgebaar) dan zwem ik naar de overkant, (vinger-in-gat-gebaar) en dan naai ik u (verrekijkergebaar) tot u zulke kleine ogen hebt."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Opgravingen (7.94/10)

Na opgravingen in de Russische bodem tot een diepte van
100 meter, hebben Russische wetenschappers resten gevonden van koperen draden, met een geschatte leeftijd van zo'n 1000 jaar.
De R...

Mop verder lezen (Je hebt 18% gelezen)


Wat kost het ? (6.54/10)

Er loopt een Belgische man over de Amsterdamse Wallen en loopt langzaam voorbij de raamprostituees.

Opeens blijft hij bij een raampje staan, kijkt naar binnen en klopt op het raam.

Mop verder lezen (Je hebt 53% gelezen)


De 2 verkrachters (7.48/10)

Er zitten 2 Belgen in een vrachtwagen en zij komen bij de Nederlandse grens aan. Zo'n douanier tikt op het raampje en de Belg doet zijn raam open.
De Belg zegt: 'Allé, wat is't?'
Waaro...

Mop verder lezen (Je hebt 43% gelezen)


Mop details

Categorie: Belgen
Moppentapper: schaep
Datum: 08-04-2024
Maal bekeken: 16563
Aantal stemmen: 107
Gemiddelde score: 7.00

11
5
2
2
3
7
18
22
15
22
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish