Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Chihuahua aangesmeerd

Twee vrienden hebben elk een hond. De ene heeft een Dobermann Pincher en de andere een Chihuahua. De man met de Dobermann zegt tegen zijn vriend: "Laten we ginder in dat restaurant iets gaan eten." "Maar", antwoordt die met de Chihuahua, "We kunnen daar niet naar binnen. Honden zijn er niet toegelaten." "Wacht", zegt de eerste weer, "Doe zoals ik en je zal wel zien..."

Hij zet een donkere zonnebril op en gaat het restaurant binnen. Onmiddellijk komt er een ober op hem af en die zegt: "Sorry, meneer, maar honden zijn hier niet toegelaten!" "Je begrijpt het niet", zegt de man tegen de ober, "Dit is mijn geleidehond." "Een Dobermann?", vraagt de ober verbaasd. "Inderdaad, ja. Nu gebruiken ze daar Dobermanns voor. Hele goeie honden, trouwens." "Goed", zegt de ober, "Kom maar binnen."

Daarna zet ook de man met de Chihuahua een donkere zonnebril op en gaat naar binnen. "Sorry, meneer, geen honden toegelaten!", zegt de ober weer. "Je begrijpt het niet", antwoordt de man, "Dit is mijn geleidehond." "Een Chihuahua?", vraagt de ober nog verbaasder. Roept de man: "Wat?!!! Hebben ze mij een Chihuahua aangesmeerd ?"



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Janken & Lachen (6.49/10)

Komt een man een bar binnen, ziet ie een boer met z'n paard aan de bar zitten. hij zegt tegen die boer: "Als ik jouw paard kan laten lachen, geef je mij 50 euro. Die boer: "Oke, maar dat paa...

Mop verder lezen (Je hebt 19% gelezen)


Platte kippen (6.43/10)

Een man rijdt over een boerenweg.
Plotseling steekt er een kip over en de man kan deze niet meer ontwijken.
De man stapt uit en pakt de overreden kip op.
Vlakbij staat een boer...

Mop verder lezen (Je hebt 50% gelezen)


Kippenneukers (7.66/10)

Een boer heeft een papegaai in een kooitje. Op een ochtend komt de boer de kamer binnen: staat het deurtje van de kooi open. Papegaai weg. De boer gaat op zoek, maar kan hem nergens vinden. Totdat hij...

Mop verder lezen (Je hebt 14% gelezen)


Mop details

Categorie: Fauna en Flora
Moppentapper: Beaverke
Datum: 09-10-2023
Maal bekeken: 13660
Aantal stemmen: 165
Gemiddelde score: 7.72

8
2
4
3
8
10
23
31
31
45
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish