Zoek een mop




Dagelijkse mop

Start de dag met een lach en schrijf je in op onze e-mop. Ontvang iedere dag om 8u de mop van de dag per mail.  

Ajuin Probleem

Een mooi jong meisje heeft een vaginaal probleem. Ze stinkt naar den ajuin. Ze gaat naar de gynaecoloog om zich te laten onderzoeken en vertelt dat ze erg mee verveeld zit! Steeds op het moment dat ze met een vriend tot een intiemer moment komt haakt die af. Elke vriend gaat er van lopen. De dokter onderzoekt haar, neemt ook een uitstrijkje en laat dit op het labo onderzoeken. Uiteindelijk wordt er niets gevonden. Het arme kind blijft zitten met haar intieme ajuinaroma. Ze geraakt gedeprimeerd, krijgt de ene ontgoocheling na de andere, gaat met vrienden niet meer uit enz.

Op een bepaald moment krijgt ze er weer moed en vliegt er weer in. Tijdens een receptie ontmoet ze een mooie adonis. Die man ziet dat mooi kind ook wel zitten en zegt tegen haar:" Zeg, we gaan hier toch onze tijd niet verslijten. Ik stel voor dat we samen iets gaan eten." Zogezegd zo gedaan. Ze bestellen een lekker menu, zij eet smakelijk, maar hij laat steeds 80 % op zijn bord liggen. Het meisje vraagt wat er scheelt waarop hij antwoordt: "Het smaakt me niet, eigenlijk nooit -door een lichamelijke afwijking heb ik geen reuk - noch smaakzin."

Het kind kon haar oren niet geloven en dacht bij zichzelf: "Dat is DE man, die MOET ik hebben!" Daarop zegt zij: "Zeg we gaan hier toch onze tijd niet verslijten. Ik stel voor dat we naar mijn appartementje gaan en dat we ons daar wat amuseren." Zo gezegd zo gedaan... Ze trekken naar haar slaapkamerke..duiken in dat beddeke en beginnen te froemelen. Hij doet dat behaatje uit, het slipje volgde al vlug. Dan doet zij zijn slipje uit. Beiden liggen poedelnaakt in dat beddeke. Een zachte hand zakt tussen haar benen. En de man duikt onder lakens... en steekt zijn hoofd tussen haar benen.

Maar plotseling springt hij terug boven de lakens en hapt hevig naar lucht.
Zij dacht bij zichzelf: "Het is toch weer niet waar he!"
De man duikt terug onder de lakens! En woeps... plotseling zijne kop terug boven de lakens.
Daarop vraagt ze aan hem: "Zeg wat heb je nu toch?"
"Ik weet het niet", zegt de man, "maar telkens als ik mijn hoofd onder de lakens steek, beginnen mijn ogen te tranen."



Om te stemmen moet je ingelogd zijn.

Nog een goeie mop lezen?

Ontslagen (7.19/10)

Een barones die stikjaloers is op haar meid roept haar op een dag bij zich en zegt: "Sorry, maar ik zal je moeten ontslaan."

"Oh, maar ik weet wel waarom u mij ontslaat&...

Mop verder lezen (Je hebt 27% gelezen)


Gevochten? (6.04/10)

Moos staat bij een boer in het weiland naar de koeien te kijken. Plots opent de boer het hek en dendert er een stier naar een op leeftijd zijnde koe in de wei. De boer begint de koe te bereiden gelijk...

Mop verder lezen (Je hebt 23% gelezen)


Maximum snelheid (6.72/10)

Wat is de maximale snelheid van neuken?
68! Waarom? Want bij 69 ga je over de kop!

...

Mop verder lezen (Je hebt 190% gelezen)


Mop details

Categorie: Seks & Bedpret
Moppentapper: dreeten
Datum: 06-10-2023
Maal bekeken: 6081
Aantal stemmen: 93
Gemiddelde score: 7.41

9
1
2
0
0
8
19
16
17
21
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


(©) 2003 - 2024 - Website door Pandafish